Kezdem lassan átlátni a problémátokat pedig még nem is voltam soha A ban.
Lentebb építettem egy takaros kis elfet tornyokkal meg kocsmákkal meg pár templommal és kezdem nagyon élvezni.:P
Jópár embernél kivertem már a biztosítékot tolikkal és rettentően élvezem hogy reggel bejelentkezem és látom hogy lepattant rólam 8 ártó 3 gömb 2 sereg toli meg egy mf ork aki nekemjött vakon és ezekkel szemben pedig bejött 1 tűzgolyó meg 1 rengés. Pedig nem tartom magam vérprofinak és nem is vagyok még kimaxolva.
A kevés idővel rendelkező játékosokról annyit hogy ilyen oriból simán ki lehet egy olyat hozni hogy csak napi 1x 5 percet kell ránézni. Ennél hosszabb az esti filmben a reklámszünet. Aki hódítózni akar pláne A ban az rá tud szánni napi 5 percnél többet, és ne gyertek azzal hogy 5 percem is alig van mert az 5 perc nem átvitt hanem szó szoros értelmében értendő.
Mondtam hogy nem játszok és nem is játszottam A ban és még csak új topicot sem nyithatok a javaslatok részben [

] így itt sem fogok világmegváltó javaslatokat gyártani de lélekben a változást támogatókkal vagyok.