Quote:
Originally Posted by vityu
Nem tudom, hogy az ilyen szabadszájú embereket miért tűri meg a fórum. Kicsit felnőhetnél már, nem a mezőn vagy a tehenekkel, akik úgysem értik meg...
Egyéb: Hex számomra egy személyesen megismert hódítós, egy jó arc. Ellenben, aki draginak a klántársa (ne tessék megharagudni, de ez már igen régre nyúlik vissza), az sose lesz a játékon belül cimborám. Azon kívül lehet, de ott biztosan nem.
Még valami, itt nem sok ember tudja, hogy a te országod melyik, tehát akkor kérj számon valamit a másiktól, ha egy kicsit jobb vagy. Mellesleg Hexnek benne is van az aláírásában...
|
Én azért továbbra is jóba maradok Betonnal ha nem gáz jó ?  És nem értem miért baj az hogy Hex hozzánk jött a klánba ?  És csak azért zavar mert az én klántársam ? Szeretnéd hogy kilépjek ? 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Last edited by Dragi; 12-23-2009 at 19:32..
|