View Single Post
Old 12-22-2009, 16:44
siQ siQ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Nos ez nagyon relatív, hogy minek kell könnyen kiderülnie. Amikor jeleztem a problémát a törpe támadó/védőértékénél, és kiderült, hogy toronyra nem számolt férőhelybónuszt, egyesek tudták is, hogy így van, másoknak is feltűnt a bibi, mégis én, akinek 120.000.-ként tűnt fel, nyitottam neki topicot, és úgy lett csak kijavítva. Ennek évekkel ezelőtt ki kellett volna derülnie szvsz, mégse derült ki.
Lefogadom, hogy rengeteg embernek feltűnt már a varizásnál is ez, azt is, hogy nem jött rá magától, még lehet olyan is van, aki meg rájött, de egyszerűen senki nem menti el a számolásait és a körülményeket, és így nincsen elég infó a posteriori bizonyításra. Így meg csak találgatni tudunk, meg a sötétben tapogatózni, ugyanis 2 egymástól elég távol álló esetből elég nehéz jó következtetést levonni.
De a törpe tornyok férőhelybónusza is olyan volt, ami elég homlokhoz csapós tudatosulás, ugyanilyen még itt is lehet.
Akkor most már itt is csak egy dolog van hátra.

Ati: légyszíves nézd meg, hogy az 1 körös varázslat sikerességébe, hogyan számolódik bele bármilyen távolsági bónusz, valamint a varázslat hossza miatti bónusz. Mert valamelyikkel lehet valami hiba van.