View Single Post
Old 12-22-2009, 16:34
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by siQ View Post
Azzal viszont nem értek egyet hogy valószínűleg olyan helyen van, ami eddig könnyen kiderült volna. Legtöbb esetben ilyen bazinagy távolságra csak akkor varázsolsz, ha tényleg muszáj.(a nagy készü veszteség miatt) A pontkülönbség bónusz miatt meg csak akkor ha tényleg kevesebb a varázslója az ellenfélnek, tehát óvatosan és kevésszer. Ha meg bebuksz elkönyveled azzal, hogy kerekítési dolog miatt.
Nos ez nagyon relatív, hogy minek kell könnyen kiderülnie. Amikor jeleztem a problémát a törpe támadó/védőértékénél, és kiderült, hogy toronyra nem számolt férőhelybónuszt, egyesek tudták is, hogy így van, másoknak is feltűnt a bibi, mégis én, akinek 120.000.-ként tűnt fel, nyitottam neki topicot, és úgy lett csak kijavítva. Ennek évekkel ezelőtt ki kellett volna derülnie szvsz, mégse derült ki.
Lefogadom, hogy rengeteg embernek feltűnt már a varizásnál is ez, azt is, hogy nem jött rá magától, még lehet olyan is van, aki meg rájött, de egyszerűen senki nem menti el a számolásait és a körülményeket, és így nincsen elég infó a posteriori bizonyításra. Így meg csak találgatni tudunk, meg a sötétben tapogatózni, ugyanis 2 egymástól elég távol álló esetből elég nehéz jó következtetést levonni.
De a törpe tornyok férőhelybónusza is olyan volt, ami elég homlokhoz csapós tudatosulás, ugyanilyen még itt is lehet.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu