View Single Post
Old 12-22-2009, 16:05
siQ siQ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Igazad van, ugyanakkor elég valószínű, hogy olyan helyen van a megoldás, amit "nem igazán értenénk", hogy miért nem derült eddig ki
Ha Barbaránál nincs ez az érthetetlen viselkedés fel sem merül a probléma. Én nem hiszem, hogy nyitottam volna neki topicot, mivel tényleg úgy láttam csak nagy távolságnál lép fel ez a probléma. Én most már mindig beleszámolom, mint ha benne lenne a játékban. Rosszat nem teszek vele, csak eléggé felül becslem az ellenfél varázslóerejét.

Azzal viszont nem értek egyet hogy valószínűleg olyan helyen van, ami eddig könnyen kiderült volna. Legtöbb esetben ilyen bazinagy távolságra csak akkor varázsolsz, ha tényleg muszáj.(a nagy készü veszteség miatt) A pontkülönbség bónusz miatt meg csak akkor ha tényleg kevesebb a varázslója az ellenfélnek, tehát óvatosan és kevésszer. Ha meg bebuksz elkönyveled azzal, hogy kerekítési dolog miatt.

Esetleg még nagyobb távolságra lehetne kipróbálni. 12 körnél már 25% lenne a védelem amit kap, az már közel sem hibahatár. Csak nehéz megvalósítani normális csoportban hirtelen, hogy 12 körre lefelé tudj varázsolni valakit, de majd keresgélek