View Single Post
Old 12-21-2009, 21:39
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by siQ View Post
A példád nem zárja ki amit irtam, mert 30 körről nyilván csomó pont miatti bónuszod is volt, de lehetett még kör miatti is csak annyira sok volt a varázslók közötti eltérés, hogy igy is sikerült.
Természetesen tévedhetek, de ezt a körös verziót nagyon valószínűtlennek érzem. Nem vagyok informatikus, de ennek a kivitelezéséhez hozzá kell írni a programkódhoz még pár sort ha jól tévedek. Sokkal valószínűbb, hogy ha már "hibáról" beszélünk, hogy valami elírva van a Hód számolásában, esetleg kihagyva.
Mikor anno jeleztem, hogy nem értettem miért verték be hétvégiben törpével a törpémet, akkor is az derült ki, hogy nem számolt toronyban férőhelybónuszt, ami valszeg a programozásban egy apró kihagyás lehetett.
Ha köröket is számolna varinál, az véletlen igen nehezen elképzelhetően kerülhet bele a Hódító számolásába, arról nem beszélve, hogy igen könnyen fel is kell tűnnie, ha mégis.
Még egyszer: nem vagyok infós, a programozásban is csak nagyon alapfokon jártas, de pont anno a VB könyvünkből tanultam meg, hogy JPÉ-t kell a legtöbbször használni
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu

Last edited by Von; 12-21-2009 at 21:44..