View Single Post
Old 12-21-2009, 21:20
Dynosaur Dynosaur is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Itt jön az általad is említett "beteszem az országot, aztán vagy ráérek, vagy nem" jelenség, de az új pontozási rendszerben az ilyen országok nagyon hamar nagyon negatív pontszámokat gyűjtetének össze, amik automatikusan kizárnák őket a sorozat többi párbajáról.
Szóval ki is lehet "esni" a sorozatról? Ezt mondjuk nem tudtam... Így már ténleg igazad van, mivel ha csak úgy berakja akkor valóban negatív lesz...

Quote:
Ez esélytelen......... Most nem mondom, hogy feltétlenül olvasd végig az egész évi témát (ezt), de ha nagyon ráérsz, akkor tedd meg, és látni fogod miért.
hmm... köszi, hogy megkímélsz... viszont megígérem, hogy a héten valamikor majd bele-bele olvasgatok a régebbi oldalakba... de van sejtésem mi lehetett a baj... az ilyesmi már az iskolai fényképrendeléseken is előjön...

Quote:
Szerintem maradjunk a kiszámíthatóságnál. Lehessen tudni már az elején, hogy mire vállalkozik az ember, mennyit kap, mikor mennyi lesz levonva stb.
Ahogy gondolod... Bár ez kivédené azt a problémát, amit írtál. Engem speciell nem is zavarna, hogy nem tudom most 67, vagy 87 kör lesz levonva...