View Single Post
Old 12-21-2009, 10:31
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Légyszi, ha helyzetjelentéseket, vagy végeredményeket akarsz másolgatni, akkor azt ne a stratégia témában tedd, mert ismét jelzem, hogy ez NULLA stratégiai értékkel bír. Köszönöm.

Önmagában nem gond, ha ezeket bemásolod, de ne ebbe a témába, mert ennek semmi köze a hétvégi játékban használható stratégiákhoz, vagy a játékban alkalmazható tippekhez!

Ha mégis ide akarod, akkor folyamatosan lásd el megjegyzésekkel, hogy ki milyen taktikát alkalmazva jutott oda, ahova, meliyk lépés miért volt jó, hogy más is tanulhasson belőle. A pontlistából nem tanulhat senki.
Szerintem elég stratégiai megjegyzés ha megnézed azokat akik jócskán 200 heki alá lettek ütve de nem is 200 inkább 100 heki alá
És részemről nem fogok több hétvégin indulni amíg másoknak aza játékélmény hogy elmegy az üres országokba seregenként 2 meg 3 hekiket foglalni én meg küzdök hogy beverjem az elsőt meg akiket érdemes és annyira bedeffelős játékot játszanak hogy gyakorlatilag hétfő hajnal 1 óráig 500! darab íjászom volt mellette 3120 varázsló 600 tolvaj és 3,5k ló
Tudom ez nem egy erős végeredmény de a vasárnap estét már nagyon nem volt kedvem végigülni mert egyszerűen rossz volt .... Ha itt vagyok és ütögetem az üreseket én is ahogy a többiek akkor most vagy 4-5k-s előnnyel első lennék

Remélem eléggé kifejtettem

Gyakorlatilag mostanában a hétvégi nem hordoz magában nagy stratégiát ahogy láttam mindenki csinál kismillió íjászt és tart max. 1000 lovat hogy tudja ütni az üreseket akik persze érdekes módon péntek éjszaka toppanak be aztán szombat reggel aztán szombat este is És van amelyik még csak fajt se állít be mondhatjátok hogy paranoiás vagyok de szerintem azok az országok nem azért léptek be hogy játszanak hanem hogy földet adjanak le
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

Last edited by Dragi; 12-21-2009 at 10:33..
Reply With Quote