Quote:
Originally Posted by vityu
Drágám, légy olyan szíves megkeresni a TE irdatlan nagy pofádat. Már legalább 2 hete hozzád se szóltam, te meg, ha tudsz, folyamatosan itt pampogsz nekem. Hát, tudod mit mondok: te csak addig voltál szimpatikus nekem, ameddig nem ismertelek meg.
Emlékszel, szájhős, amikor beléptél hozzánk egy klánütés erejéig, majd kiléptél, és rá egy hétre egyéniben betámadtál minket? Mindenféle infó birtokában, ugyanis volt időd megnézni. Mondjuk nem baj, azt hiszem marha nagyot koppant akkor Claívsolais.
|
Szerinted ha emlékeztem volna bármilyen éplistára vagy felállásra akkor pattantam volna ? 
+1 hét alatt át lehet épülni, meg ráadásul csak azért léptem be hozzátok mert Beton megkért rá. Úgy érzem hogy semmilyen kötöttségem nem volt felétek azonkivül hogy egy jó barátom megkért hogy segítsem ki 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Last edited by Dragi; 12-19-2009 at 14:23..
|