View Single Post
Old 12-19-2009, 14:11
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Tudod mi az undorító az az irdatlan nagy pofád! És az hogy irritálóan okoskodó vagy. Az meg hogy mi volt a klánon belül azt te nem tudhatod azt te nem tudhatod hogy milyen enhéz döntés volt emghozni azt hogy akkor mindenkit kidobni a klánból szerinted lelkileg az milyen érzés ???? He ??? beletudsz gondolni ?????

De részemről akkor itt van vége kimászok a te drága topicodból ......Esküszöm a pofám leszakad tőled
Drágám, légy olyan szíves megkeresni a TE irdatlan nagy pofádat. Már legalább 2 hete hozzád se szóltam, te meg, ha tudsz, folyamatosan itt pampogsz nekem. Hát, tudod mit mondok: te csak addig voltál szimpatikus nekem, ameddig nem ismertelek meg.
Emlékszel, szájhős, amikor beléptél hozzánk egy klánütés erejéig, majd kiléptél, és rá egy hétre egyéniben betámadtál minket? Mindenféle infó birtokában, ugyanis volt időd megnézni. Mondjuk nem baj, azt hiszem marha nagyot koppant akkor Claívsolais.

Kérlek, hogy tartózkodj attól, hogy írsz nekem, én nem fogok, ahogy egy ideje már nem is tettem.

Ja, még a kidobálásról....
Szerinted az mennyire felemelő, hogy a te elrontott indításodnak köszönhetően majd 13k hektárt veszít a szövetségetek? Hidd el, ha kicsit kevesebb gerincem lenne, már az elején kidobok pár tagot, hogy ne is tudjanak ránkállni.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)

Last edited by vityu; 12-19-2009 at 14:14..