View Single Post
Old 12-19-2009, 13:39
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 2%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Ne haragudj, de ez a topik a Iron klánjáról és az én klánomról szól, úgyhogy légy olyan szíves, nyiss a saját klánodnak egy topikot, és ott jártasd a szádat.

Önsajnáltatás? Nem a klánom tagjairól beszéltem, hanem a vezérről, amit TE ugye még sose tapasztaltál... Csak a klán érdekeinek rendeled alá magad. De ki is nézi meg, hogy mi a klánérdek? Hát gyanítom, hogy nem te.
Mi is volt olyan rettenetesen nehéz az időszakotokban?
Kimentetek egy klánra, majd egy másik elől kipakoltátok az embereket, majd volt pár egyéni ütésváltásotok? Vagy mi volt még, amiről nem tudunk?

Ne haragudj Dragi, de az ellenem mutatott óriási ellenszenved már-már undorító. Mit is bizonyítottatok az elmúlt időszakban? Hogy elmenekültetek egy olyan klán elől, aki nem is olyan régen le lett győzve.

Tényleg van mire nagy arcod legyen, úgyhogy dragi, kérlek SZÁLLJ LE RÓLAM!

Ne haragudjatok, de ezt nem tudtam magamban tartani.

kimászok a te drága topicodból
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

Last edited by Dragi; 12-19-2009 at 13:44..