Thread: Falasok(k) 25
View Single Post
Old 06-19-2006, 19:20
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Képek majd külön. :) Most csak a reakciók. :D

Quote:
Originally Posted by Cassandra
A következő ellenörzőpont 4 és fél kilóméterrel késöbb, a Kecske-háton várt ránk.Az oda vezető szakasz egy meredekebb lejtővel kezdődöt, majd egy rövidke síkabb rész után egy emelkedővel folytatódott.
Most tedd el az itinert, és ugyenezt ismételd el fejből! :D

Quote:
Gyors elmélkedés, hogy vajon jó irányba jöttünk-e vagy ez csak valakinek az elvetemült vicce, de rá kellett jönnünk, hogy nem, ez a kijelölt útvonal.:)
A szervezők elvetemült vicce. :D

Quote:

3.Pontig (Remete hegy nyerge) vezető útról homályosak az emlékeim
Nekem mintha az rémlene, hogy egy hatalmas medve üldözött minket... ;)

Quote:
az biztos, hogy útközben majdnem sikerült felfrissülnöm egy kis patak vizében, hogy hosszú ideig az utunk a továbbra is tűző napon, egy aszfaltúton vezetet, valamint egy ponton nagyszerü kilátás nyilt a környező vidékre.Nagyjából ennyi rémlik a röpke 5km-es útból.:P
... és a maci! :D

Quote:
Ezekután elértük a Rózsikaforrást és egy kis könnyed séta után megleltük a frissítőpontot.:)Itt kicsit megpihentünk, időnk annyi volt, mint a tenger, tehát kapkodnunk igazán nem kellett.
A "frissítőpont"-ról én ejtenék azért pár szót. :) Ez leginkább egy hatalmas majálishoz hasonlított az egyik oldalon, és egy jó hangulatú családi piknikre a másik oldalon. Patakban behűtött üdítők, bográcsban fővő ebéd, napozó fürdőruhás emberek. :D No túrán ilyet még nem láttam. :) A 2torony túrán a rancs hasonló volt, csak kisebb helyen, rosszabb időben, és több siető emberrel. :D

Quote:
nekem volt egy gyanúm (és szerintem igazam is volt;) ), a Tojás 20-on annó ugyanezen az úton mentünk lefele és ez már akkor, úgy is sok(k) volt.:))
Szerintem nem. ;)

Quote:
Itt félúton újra csak arra lettem figyelmes, hogy mintha megint sürübbé vált volna a mezőny.:)Ezekután egy olyan emelkedőn kellett tovább felfelemennünk, amit alul csalán ővez, kétoldalról pedig mindenféle bokrok ágai akadályoztak a szabad továbbhaladásban.
A lényeget kihagytad. :D

Random időnként egy-egy betontömböt öntöttek az útra, hogy ha a bokrokat figyeled, esetleg arra vigyázol, hogy bal oldalt a szakadékba, esetleg szögesdrótba ne ess, akkor azért tutita sikerüljön hasraesned. :)

Quote:
És mintegy megkoronázandó az eddigieket egy újabb "érdekes" kis emelkedő következett és itt elértük az Újlaki-hegy csúcsát, ahol újabb pecsétet és némi sütit kaptunk és amennyire csak lehetett kifújtuk magunkat.:)
Én itt megállapítottam, hogy az ejtőernyősök se teljesen komplettek, idáig felmászni azzal a hatalmas ernyővel, hogy innen indulhassanak le a mezőre. :D Van róluk pár kép, az indulásról is, az érkezésről is, és a kettő közötti állapotokról is. :)

Quote:
Picit furcsa volt, mert egy szakasz teljesen megyegyezett egy korábbi túra útvonalával, csak éppen akkor visszafele haladtunk rajta.:)
Így Atinak lehetősége nyílott rá, hogy bepótolja az akkor elmaradt fotókat.:))
... a macikról. :D Ezzel megtévesztve az utánunk jövőket, akik --látva, hogy onnan jövünk ki-- szintén betévedtek a játszótérre, és keresték a pontőröket. :D

Quote:
És hét óra elteltével, kicsit megfáradtan, pár évvel öregebbnek érezve magunkat, de mégis vidáman megláttuk a CÉL-t.:)
Én tuti fiatalodtam inkább. :D

Quote:
A 27,2km-es túra nem lett volna az igazi, ha legalább egyszer nem tévedünk el, de mi biztosra akartunk menni és kétszer cselekedtünk így, míg végül az út hosszát sikerült megint felkerekíteni minimum 28km-re.:)
Nem is 2x, csak egyszer. :P A második, amit eltévedésnek nevezel, nem is volt az. Megkérdeztem a helyieket, akik megmondták merre kell menni, és kész. :P Összegyűltünk ott 9-en, és senki nem merte a helyieket megkérdezni, ejj-ejj... :D (Pedig helyes csajok voltak... Naaa, Cassandra, teszed azt le! :D:D:D)

Quote:
Összegezve:Egy újabb remek kis túra részesei lehettünk hála a szervezőknek.:)
Jövőre ugyanott, minimum félórával rövidebb idővel. :D