View Single Post
Old 12-18-2009, 14:40
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Artúr View Post
Amúgy mi az értelme a free és a normál mailcímes orik külön csoportosításának?

Én csak hátrányát láttam az elején, mert normál mailes csopiban kisebb volt a létszám.
Nem arra kéne törekedni hogy kb minden 5. csopi kb egyforma méretű legyen? Mert nem mindegy, hogy pl R-ben hányan vannak két körre meg mondjuk X-ben. Esetleg a regisztrációkor választhatóvá tenni....

Bocsi, de nem akartam ennek külön témát nyitni a megbeszélésekben. De tényleg érdekelne az ok.
Míg freemail címet regisztrálsz magadnak egymás után 100-at, addig a fizetős (vagy céges stb.) címeknél ezt nem tudod megtenni. Minőségbeli különbség is van: tudod, hogy van valaki az adott cím mögött, nemcsak egy fantom, ország-regisztráláshoz létrehozott ingyenes cím, amit soha többet nem használ esetleg a tulaj.

Eredetileg a sulinet is külön volt választva, ott igazán szembetűnő volt a különbség, azokat az embereket egyszerűen vétek lett volna mások közé engedni. Mostanra ez megváltozott, és nem igaztán vannak sulinetes emberek. Vagy nagyon jól sikerült ez a project, és sikerült a résztvevő gyerekeket megnevelni, vagy kudarcba fulladt, és már nincs olyan mértékű sulinet, mint régen.