Thread: 1A események
View Single Post
Old 12-17-2009, 19:33
Wu:) Wu:) is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Vazze ezt az orit még én reggeltem anno
Azt hittem már rég töröltem... Kiváncsi lennék hogy került végülis a Pékekhez?
Üdv,

először nem szólt senki a klánból, mert a rágalmakból már nagyon elege
van mindenkinek a pékeknél. Itt eljött viszont egy pont, amire írok, mert nem
értem a dolgot. Én nem tudok gazdátlan orikról a hódban, ha más tud ilyenekről,
nem ártana jelenteni. Az említett orit nem tudom, hogy te regelted-e, de ez
így nekem zavaros. Könyvmolyt én csak Molyként "ismerem" több emberrel voltam már egy klánban, szöviben, akinek csak a nick name-t tudtam, (nem is
szoktam általában foglalkozni a rendes polgári nevekkel, mert szörnyű a név memóriám), nos, mint pékes azt tudom mondani, hogy én Molyt úgy ismertem meg, akinek nincs úgymond ambíciója az 1 A ban, csak a közeg miatt játszik,
és az, hogy az adott helyzetben felajánlotta, hogy törli az oriját fényes példa arra, hogy mi az önfeláldozás. Volt velünk egy kis elf is, aki úgy zéróstartozott le, hogy 200 kör hiányzott neki ahhoz, hogy megkapja a 2. szemcsijét, mégis megtette a klánért. Ha arról lenne szó én is
lefordulnék akár innen 15.000 hekiről, ha a helyzet megkívánná. Első a klán.
Azt nehezen tudom elhinni, hogy te regelted az adott orit, hiszen elég régóta
"ismerem" Molyt, és iskolapélda a mindent a közös célért való alárendelésnek.
Ha mégis igaz, amit írsz, akkor sem érhet vád egy péket se, csak téged, hiszen ország átadása TILOS!!! Nem ártana betartani a szabályokat. Majd rákérdezek a többieknél, hogy ki mit tud erről, de meggyőződésem, hogy itt mindenki azt hitte Moly a saját orijával játszik, nem kapta senkitől. Teszem itt hozzá, hogy tudtommal nem szegett meg Moly semmi szabályt, ha megszegett volna, akkor nem lett volna A csopis. Nekem annó Ati rakott át
3 szemcsis orimat anarchba, (szerintem félreértés miatt) és tudom, hogy figyeli ki mit csinál, ha átadod másnak az oridat, azért csak téged terhelhet felelősség.
wu
Reply With Quote
Sponsored Links