View Single Post
Old 12-15-2009, 22:35
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
én is hallottam ilyet A-ból. 2 emberkével szúrtak ki talán ugyanabból a klánból. Sajnos vannak ilyenek is. Én csak azt nem értem, hogy aki ilyet csinál, azt mi motiválja, miért jó neki, hogy más ember munkáját tönkre vágja. Nem is fogom megérteni sajnos soha az ilyet
Az a probléma, hogy a Hódítósok igen nagy hányadára ráférne egy biztonsági tanfolyam. Amilyen körleveleket kapni szoktam... Hidd el, károsabb, mint bármilyen spam vagy vírus... És el is hiszik. Ilyen mentsük meg KisPistikét, küldd tovább 8000 példányban, mert akkor meggyógyul; meg nem láttad-e Gizikét, aki januárban tűnt el, és két feje volt; adjunk örökbe 2 kutyust, akik mostanra már vagy 100-szor gazdát találtak, de mégis, segítsünk már rajtuk, küldd tovább stb.

Az ebben a témában leírt levélre szerintem a játékosok harmada minden kérdés nélkül elküldené az adatait.

És ez nagyon szomorú.

Emlékszem anno a nemmondomegmelyik cégnél a főnök kapott egy vírusos levelet. Hatalmas piros felirat a vírusírtótól, hogy meg ne nyisd, vírus. Erre megnyitja. A "mi a fenéért, amikor direkt ki volt írva, hogy ne?!" kérdésre az volt a válasz, hogy kíváncsi volt mi az... Aztán a tanult újságíró kollégák eljátszották ugyanezt, piros felirat, levél megnyit, mondván, hogy a főnöktől jött, biztos fontos...

Hány és hány olyan oldalt el tudok képzelni, ami segít számolni, csak add meg az adataidat... Anno volt egy ilyen próbálkozás, manapság nem tudom van-e, vagy hogy ott hány ember adta meg a belépési adatát, mondván, hogy KisPistike, akit ugyan nem ismerek, biztosan nem fog vele visszaélni. Aztán ez persze nem jött be, és jött a meglepődés.