Wolfi, hát kössz a nagyed gratot...Én azért Gratulálok nektek a klán nevében (mivel oda tartozom, és fogok is mindig). Figyeltem a 2 klánt, és segítettem a Pékeket tippekkel, összességében összejött amit akartunk. Pénz ide oda, sokba került, de megérte...
Kevés klán van aki ilyen szívós mint ti, nem jött össze, máskor össze fog. Nagyon jól küzdöttetek, le a kalappal. Írtam is a Pékeknek, ha ez az utolsó támadást levéditek, lehajolok előttetek, hát ezt mégsem kellett.
Amúgy Tagokat kitenni nem tudtatok volna, az akciók miatt, mert az 24 kör, amúgy meg ilyenkor gondolkodik el az ember, mikor minket a Gun támadott, hogy vajon megérte e az, hogy kitettem majdnem mindenkit a klánból és buktunk egy kevéske területet, vagy ez, hogy buzgón állok ellent, annak, hogy bárkitől is megválljak pár körig, majd jön a hatalmas nagy hektárvesztés. Hát inkább mindenkit ki, mint legyen egy ilyen (szerintem)
Még egyszer Gratulálok a két klánnak és bízom abban, lesz még lehetősége a Dragonnak javítani a fekete pontot
Üdv!