Thread: 1A események
View Single Post
Old 12-15-2009, 16:06
Reaktor Reaktor is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
2009-12-15 11:01:12 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 12738 hektár földet.

Gratulálok a Pééékeknek!
Hatalmas klánok közötti hosszan elhútódó csata végső ütközete.
Gratulálok a nyerteseknek, hatalmas győzelmet arattak.

Figyelemmel kísértem a napok óta folyó harcokat, és nagyon sokat tanultam belőle. Éjjel vártam, hogy a 3 körre való ráállásnál támadni fognk a sütödéből, majd korán reggel is vártam a seregüket, de pont fordítva történt, és a Sárkányláng csapott fel
Délelőtt pedig szintén nem történt szembemenetel.
Nagyon érdekelne, hogy mi zajlott az események hátterében, és hogyan gondolkoztak a hadakozó felek. Mit vártak, milyen elképzelésük volt...

Nagyon fontos tény, hogy az ekkora klánok összecsapásában ritkán van teljes meglepetés, itt is mindkét fél tudta, hogy biztosan elkövetkezik a közeljövőben a kláncsata. Azaz a szembenálló felek felkészülhettek, tervezhettek, manőverezhettek a listában.

Ha visszanézzük a korábbi eseményeket akkor láthatjuk, hogy a Dragonos harcosok is indítottak nem is csak 1 szövetségi sereget.

A Sárkányok becsülettel küzdöttek, bár rájuk férne egy gazdasági szakember.
(ez persze nem kritika csak az én előtűnő gondolatom.

A Pékek pedig meggyőztek mindenkit, hogy felkészült jó csapatot alkotnak, mert egy ekkora klán többszöri támadását védekezését támadásra felkészítését csak nagy munka ráfordításával sok odafigyeléssel lehet végrehajtani.

Remélem a Dragonok nem csüggednek el, és nem veszítik el eddig töretlen jókedvüket, lelkesedésüket, és folytatják hadjárataikat.

Last edited by Reaktor; 12-15-2009 at 16:08..
Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to Reaktor For This Useful Post: