View Single Post
Old 12-11-2009, 12:24
Dynosaur Dynosaur is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Amúgy meg mutasd meg nekem azt,hogy hol a fenében van leirva,hogy: "Szabályellenes újrázással megduplázni a vagyonod"
Segitek. sehol.
sajnos nem tudom megmutatni, mert jelenleg nem elérhető opció, mivel 1 újrám volt, és azt elhasználtam... de ha jól emlékszem oda nem az van írva, hogy az újrát akkor használd, ha országod súlyos károkat szenvedett, vagy ha a vagyonod szeretnéd sokszorozni...

Quote:
sztem ne forszirozd ezt az ötletet, mert annyi féle képpen meglehet mindent indokolni reálisan,hogy képtelenség automatikus szürőt felállitani rá, mert minden esetben kéne szubjektiv elbirálás.
Persze. A szűrőn csak "fennakadnának" az emberek, utána rá kéne pillantani, hogy mi is van. De ebben talán igazad van, mindent meg lehet magyarázni...

Quote:
Nem szabad szabályellenesnek titulálni az újra semilyen formáját
Ez esetben felesleges a topic. Az újra minden formában szabályos, akkor minek pörgött le ez a röpke 21 oldal, hogy ezt lekorlátozzuk?

Quote:
Originally Posted by sutike31005 View Post
pff... megdolgoztam az ujraimert...
Quote:
nem, de az idő amit a hobbymra szántam, tette lehetővé, hogy több, mint 30 újrám van..ha nem a körbefordulást választom, hanem az A-s játékot akkor biztos az abba belefektetett x évnek lenne eredménye.. nem ez, hanem más..én nem irigykedek arra akinek nagy országai vannak, meg akinek sok országa van, mert én csak ezzel az eggyel játszok ("komolyan"), de azt gondolom, hogy olyan változást eszközölni ami elveszi a nehezen összegyüjtött ujraimat nem tudnek boldogan elfogadni..(persze elfogadnam)...
És mit érsz 30 újrával? Ez már irracionális mennyiségnek számít újrából...
Nem hiszem, hogy bármikor el tudod ezeket úgy használni, hogy ténleg azért kezd újra, mert elrontottál valamit, vagy annyira lepusztítottak...

Quote:
mondom ezt ugy, hogy eddig sose hasznaltam ezt ilyen celokra legjobb tudomasom szerint...
Képzelj el egy olyan orit, aki ugyanígy összegyűjtött 30 újrát, és most a sok-sok irracionális mennyiségű tekijét még irracionálisabb magasságokba emeli.

Quote:
szerintem az is hulyeseg mondjuk amit az mondott, hogy leujrazott fajvalasztas miatt es a benne levo pénzt meg minden is leujrazta.. pff ez mi? most erre legyen aztan buszke...
nem azért írtam, vagy írta Kugyuleee, mert erre büszke lenne. Ez szerintem egy példa a rendeltetésszerű használatra. Nem nyereségvágyból, hanem azért, mert meggondoltunk valamit, nem voltunk elégedettek. Mire való az újra, ha nem erre?

Quote:
rendeltetes szeru hasznalat?.. mert ugye a piac rendeltetesszeru hasznalata...
Ennek is megvan a maga témája, ami nem ez. Ne igazold egy opciónak a nem megfelelő használatát egy másik opció nem megfelelő használatával...

Last edited by Dynosaur; 12-11-2009 at 12:30..
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Dynosaur For This Useful Post: