View Single Post
Old 12-11-2009, 11:29
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Munkának tekinted a játszást?
nem, de az idő amit a hobbymra szántam, tette lehetővé, hogy több, mint 30 újrám van..ha nem a körbefordulást választom, hanem az A-s játékot akkor biztos az abba belefektetett x évnek lenne eredménye.. nem ez, hanem más..én nem irigykedek arra akinek nagy országai vannak, meg akinek sok országa van, mert én csak ezzel az eggyel játszok ("komolyan"), de azt gondolom, hogy olyan változást eszközölni ami elveszi a nehezen összegyüjtött ujraimat nem tudnek boldogan elfogadni..(persze elfogadnam)... mondom ezt ugy, hogy eddig sose hasznaltam ezt ilyen celokra legjobb tudomasom szerint... szerintem az is hulyeseg mondjuk amit az mondott, hogy leujrazott fajvalasztas miatt es a benne levo pénzt meg minden is leujrazta.. pff ez mi? most erre legyen aztan buszke...

rendeltetes szeru hasznalat?.. mert ugye a piac rendeltetesszeru hasznalata nem az, hogy ne kopjon a tekink... meg ne usszon el az el nem fero egyseg és nyers..rendeltetesszeru hasznalat-e az ujranal par mrd tekit csinalni? ugyanugy gondolom, hogy az elfero egyseg sokszorosat piacon tarolni szinten nem a piac rendeltetesszeru hasznalata.. vagy a rengeteg nyers amit egy egy orszag felhalmoz...az sem a piac rendeltetesszeru hasznalata..

hmm lehet csak en gondolom ugy, hogy nem csupan ez a problema, hogy ujrazgattak par yard tekit.. mert ugye ilyen regen is volt.. soot voltak multisok akiknek sokkal nagyobb vagyonuk volt.. akar A-ba is.. es most is van jo par ori akiben tobb yard teki van...par koztuk egesz kicsi hektarszamon...
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to sutike31005 For This Useful Post: