View Single Post
Old 12-11-2009, 08:53
Merengő Merengő is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Dynosaur View Post
" hmm... a 98% szerintem elég nagy többség... hogy akarsz úgy változtatni, hogy ne érezzék meg? Komolyabbra fordítva értem, hogy mire akarsz gondolni. Akkor az eléggé megnehezítené a dolgukat, ha max 1 újrád lehetne, és 1 szintenként használhatod. Valamint mondjuk fordulásonként max 3x újrázhatsz. Nem hiszem, hogy valaki annyira peches, hogy minden szinten újráznia kelljen. Ha igen, akkor vele van baj, és tanuljon a hibájából... Nem cél egy tamagocsi szintű játék, ahol ha meghalt az állatod akkor betöltöd az előző mentést amikor még élt... aztán megint megölöd... Így is lesz szaporítás... de ha erre még rájönne a szűrő... (mindegy látom hogy ezzel a szűrő dologgal nagyon nem vagytok kibékülve... ) "
ez értelmetlen amit írsz akkor rögtön szabályt is kellene módosítni, mert minek járjon 1 újra szintlépésenként, ha úgy sem használhatod fel?? minden fordulásnál 2 újra bent maradna ....

kiemelt rész: nem mindenki profi játékos, van aki tényleg küzd egy-egy szintlépésért... és ha egyszer szétverik, újrázik, aztán akár ugyan az a szövi megint szétveri, akkor azt mondanád neki dobd a kukába az orid?? szerintem nem cél csak profi játékosokat körbe engedni...

a szűrőröl inkább nem is mondok semmit...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post: