Quote:
Originally Posted by Ati
Kb ugyanannyit kapsz. Nem hiszem, hogy sokan írnak még útközben tekercseket, ha pár évet írtak már az 5. szinten.
|
de felfele jutva a vagyonod további tekercsekben tárolod, és így még több tekercsed lesz...

Van egy szövim, aki 5. szinten összeszedett 3 milliárdnyi (aranyban értendő) tekit... 4. szinten már 4 milliárdnyi tekivel volt jelen, és így tovább...
de ha nem hát nem...

De remélem valami okosságot kieszeltek, mert ez szerintem nagy visszaélés a játék funkcióival.
Esetleg lehetne a jksz bejelentőlap mellé, egy Szabálytalan Újra Bejelentőlapot is tenni. Így ha valakiről tudom, hogy ezt csinálja, azt feljelentem... kivizsgálni is egyszerű, csak meg kell nézni, hogy újrázott-e, milyen állapotban volt az országa újra előtt, esetleg mi változott újra után.
Vagy esetleg egy szűrőrendszert felállítani, ami leszűri az újrák közül azokat, amik közben X-nél több teki, vagy valami lett visszakapva. Aztán csak ezeket átfutni...
Tudom, hogy ez megint plusz munkát jelent a kedves adminoknak, de igazából nem olyan nagy... ha jó a szűrő akkor csak kevesen akadnak fenn, és nem kell sokat szöszölni egy ilyen vizsgálattal, mivel pár paraméterből kiderül, hogy miért is történt az az újra... Valamint, ha a rendszer bevezetésre kerülne, és pár ori megszívná, akkor a többiek sem mernék megtenni... szóval egyre kevesebbet kell foglalkozni vele...