Quote:
Originally Posted by Remedy
Elsore jo otletnek tunik, de sajnos konnyen(?) megkerulheto.
Egyszeruen nem egy orszag fog ujrazni sokszor, hanem sok orszag fog ujrazni egyszer. Erre meg nehez korlatozast hozni.
Kicsit temaba vag:
Ati, mennyi esely van arra, hogy szintlepeskor ne lehessen magunkkal vinni a kepzodo egysegeket? Ez ennek a problemanak egy reszet meg is oldana, az egysegujrazast, es az mar nagy elorehaladas lenne.
|
Remy vagy én vagyok teljesen hülye a játékhoz, vagy te nem gondoltad végig teljesen

ha felhozod a tekit hiába adod át, a másik már ugyanazt nem fogja tudni beújrázni. Ha jól gondolom Wand ugyanarra a szintre gondolta az újra idejének duplázását, így fölösleges lenne szintenként átjátszani.
Sztem meg a szintenként 1 újra még bőven belefér. így max 16x-ozni tudják a pénzt. tegyük fel hogy 200hekin 130könyvtárral ír egy szövi, 2k körig az durván 7milla tekercs, ebből ha nem élnek fel semmit és beújrázzák szintenként az lesz 112milla teki. ez tart nekik összesen 7k körig. ezt A-ban ugyanennyi idő alatt 3050könyvtárral is megirod, ami egy 10fős klánban alig 300könyvtár fejenként. De ha ehez hozzá vesszük a tekercs értékét A-ban akkor jóval kisebb hely feláldozzással megtermelnél ennyit.
pl kereskedővel ezt 365 bankkal (!)(160-as tekiárral, amennyiért ugyse tudsz ekkora mennyiséget eladni) ami egy frissen lépett klánnál is nevetségesen kevés helyet igényel.