Quote:
Originally Posted by BigPi2
Egy biztos, az eredeti formájában nem támogatom a javaslatot.
Épp most néztem az egyik negyedik szintes országomra, és mit láttok hogy a ti javaslatok alapján nem sokára, ha bajba kerülök elveszteném a rúnáim egy részét. És mindezt azért mert kihasználtam a rendelkezésemre álló időt. Azt látom, hogy azokat is büntetnétek, akik a lassabb játék menettel gyűjtögetik össze a vagyonkájukat.
Miközben én azt látom, hogy igazából nem az zavar benneteket, hogy valakik ekkora vagyont gyűjtenek, hanem az, hogy ezt ki is rakják a piacra sőt ezzel manipulálják azt.
Úgy érzem ezzel a javaslattal közvetve a piaci árak alakulásába, akartok bele szólni.
|
Bocsáss meg, de szerintem nem teljesen érted a javaslatot.
Ha valami ilyen változtatás bekövetkezne akkor nyilván nem runa meg tekercskupaccal lépsz fel, hanem fellépés előtt eladod a javát, vagy legalább annyit, hogy max pénz köré kerülj.
Így ha fent szétvernek akkor ujra után lesz az oridban 4,2 milliárd arany.
A max pénz az megmarad!!!
Hisz ezzel nem lehet semmit trükközni, mert a játékos hiába ujrázza x-szer, a köv lépésnél is csak a max kp.-nyi pénzt tudja felvinni ujrázható formában. (meg a fajtánkénti 1 millió tekit runát)
Tehát, hogy mindenki világosan láthassa a javaslatot:
Fellépsz, és viszed MINDEN tartalékodat, de minnél inkább törekedsz a kp. felvitelére mert az ujra esetén is rendelkezésedre áll.
Ha esetleg szétvernek, ki0áznak, és ujrázni kényszerülsz akkor a fellépéskori országodat úgy kapod vissza, hogy a max pénzlehetőség mellett a tekercs és a runa fajtánként 1 millióra van maximálva, valamint a képzés alatti egységek törlődnek.