View Single Post
Old 12-02-2009, 21:56
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
de számolj utána, mondjuk csak 4-4-4-4 újrával: 1 millió ötösön összeszedett arany vagy teki vagy akármi A-ban 256 millió lesz, pontosan zéró játéktudást igényelve 256szorozod meg a vagyonod.
Quote:
Originally Posted by Von View Post
ehhez nem kell tudni semmit
Quote:
Originally Posted by Reaktor View Post
Ahogy a nyitópostban írtam 20 millió tekiből
(amit egy tekiíró gnóm szövi 200 hekin 40 hét alatt előállít)
L ben 8 ujra G ben 8 ujra
már 1280! millió teki lesz.
És ehhez semmi játéktudás nem kell!
bár sosem voltam a kék számoktól hasra esve, de azért a huszonX újrához azért kell egy pár személyiség amit azért nem ingyért mértek..

és 200 hekin 40 hét teki írás, majd 2x8 újra? azaz még még 47 hét?
az már lassan 2 év...

Quote:
De az én klánomból pl nem ujrázgatott senki sem vagyonokat.
[/b]
más klánja meg nem verte be egykori klántársait 3 klánsereggel..

Quote:
Miért akarja bárki is beérni néhány ujrával azt a több éves munkát amit egy sokmillió pontos klán letett az asztalra???
[/b]
az is több éves munka, ráadásul ha nektek csak 10% könyvtáratok lenne, legalább ennyit termeltetek volna ugyanennyi idő alatt, és máris nem lenne értelme felvinni tekit. Tehát ha ez zavar, akkor pont Ti tehettetek volna ellene..

Quote:
Szeretnék 200 hekin 40 hét tekiírással és (L meg G) 8+8 újraindulással 1280 Millió tekercsnyi vagyonhoz jutni.
Ezt tartom az eredményes játék alapjának.
Ismerek olyan klánt akinek több vagyona van ennél, hollott az egészet 1db 900 hektáros törpe termelte fél év alatt a 2B-ben, mindenféle extrém termelés nélkül nulla újrával..

és bár lehet, ebből a hszből nem jön le, de ettől még én is az extrém újrázgatások ellen vagyok, annak ellenére, hogy kifejezetten szeretek úgy jáccani ha olcsó a piac

Last edited by wand; 12-02-2009 at 21:59..
Reply With Quote