Quote:
Originally Posted by Von
de számolj utána, mondjuk csak 4-4-4-4 újrával: 1 millió ötösön összeszedett arany vagy teki vagy akármi A-ban 256 millió lesz, pontosan zéró játéktudást igényelve 256szorozod meg a vagyonod.
|
Quote:
Originally Posted by Von
ehhez nem kell tudni semmit
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Ahogy a nyitópostban írtam 20 millió tekiből
(amit egy tekiíró gnóm szövi 200 hekin 40 hét alatt előállít)
L ben 8 ujra G ben 8 ujra
már 1280! millió teki lesz.
És ehhez semmi játéktudás nem kell!
|
bár sosem voltam a kék számoktól hasra esve, de azért a huszonX újrához azért kell egy pár személyiség amit azért nem ingyért mértek..
és 200 hekin 40 hét teki írás, majd 2x8 újra? azaz még még 47 hét?
az már lassan 2 év...
Quote:
De az én klánomból pl nem ujrázgatott senki sem vagyonokat.
[/b]
|
más klánja meg nem verte be egykori klántársait 3 klánsereggel..
Quote:
Miért akarja bárki is beérni néhány ujrával azt a több éves munkát amit egy sokmillió pontos klán letett az asztalra??? 
[/b]
|
az is több éves munka, ráadásul ha nektek csak 10% könyvtáratok lenne, legalább ennyit termeltetek volna ugyanennyi idő alatt, és máris nem lenne értelme felvinni tekit. Tehát ha ez zavar, akkor pont Ti tehettetek volna ellene..
Quote:
Szeretnék 200 hekin 40 hét tekiírással és (L meg G) 8+8 újraindulással 1280 Millió tekercsnyi vagyonhoz jutni.
Ezt tartom az eredményes játék alapjának.
|
Ismerek olyan klánt akinek több vagyona van ennél, hollott az egészet 1db 900 hektáros törpe termelte fél év alatt a 2B-ben, mindenféle extrém termelés nélkül nulla újrával..
és bár lehet, ebből a hszből nem jön le, de ettől még én is az extrém újrázgatások ellen vagyok, annak ellenére, hogy kifejezetten szeretek úgy jáccani ha olcsó a piac