View Single Post
Old 12-02-2009, 13:08
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Gabro View Post
én sem támogatom az újrázás korlátozását, hosszútávú stratégiai gondolatok előzhetik meg.
én pl. eddig azért tartogattam az újráimat (és már van 10 fölött), hogy az A-s elfemet leváltó többszemes orimmal megfelelő mennyiségű Arankával tudjak nekivágni egy kicsit komolyabb játéknak...
32 milliárd teki alatt nem érdemes próbálkozni, azt azért számold bele

Szóval, ne keverjük a szezont a fazonnal, a lényeg pont az, hogy ne úgy legyen lekorlátozva az újrázás, hogy akkor semmi vagyont nem tudsz halmozni, vagy ne tudj felállni ha tényleg úgy használod az újrát ami a célja, hanem, hogy ne legyen full irreális.
Az ok pedig egyszerű: full irreálisra is meg tudja szinte bárki csinálni, nem kell hozzá semmi más alapvetően, csak türelem míg kivárod az újrákat, egészen pontosan 0 játéktudást igényel lépés után 2-3k körökig újrázgatni.
Ahhoz már kell játéktudás jó esetben, hogy ötös szinten mennyi idő alatt szedsz össze tetemes vagyont, de számolj utána, mondjuk csak 4-4-4-4 újrával: 1 millió ötösön összeszedett arany vagy teki vagy akármi A-ban 256 millió lesz, pontosan zéró játéktudást igényelve 256szorozod meg a vagyonod.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Sponsored Links