Zoli én teljes mértékig nem tudok egyetérteni. az egységekre vontakozó részével igen,azt támogatom is. De a rúna és a teki sztem jó ahogy van. rúna azért korlátozottabb számban termelődik lentebb, úgyhogy nem tud végtelen mennyiséget felszedni belöle senki. főleg,hogy állitásod szerint ezt több szövi is csinálja, így hatalmas mennyiségü rúnát nem tudnak felhozni, mert csak korlátozott számban van jelen, ráadásul hatalmas a különbség az A-s és a lentebbi rúna árak között.
a teki más kérdés,mert azt te magad is kitudod termelni hatalmas számban újrázásokkal de az se okoz problémát sztem hosszú távon. Erre a legjobb példa az A-s teki piac. Felkerült több helyről is hatalmas mennyiségü tekercs, és hatalmasat esett az ára. arról nem beszélve,hogy 1-2milla tekitől sem könnyen szabadulsz meg,mégha a piaci ár 70-80%-áért rakod ki akkor sem. Lentebb is csak korlátozott mennyiségben veszik meg. főleg a teki elértéktelenedése miatt kezdett el mindenki az időigényesebb egységekkel foglalkozni,amiből gyorsan viszonylag kis veszteségekkel lehet kp-t csinálni, illetve fokozáshoz, fedezéshez is használható mindenféle átváltás nélkül. az az egy ami tényleg valós érték és tényleg hatalmas előnyt jelent A-ba felhozva. 1,8miliárd tekit pénzé tenni még áron sem 1-2hét lenne A-ban, de sztem lenne vagy 1 év
a rúnát és a tekit azért sem kéne kivenni, mert az igazán csak A-n kivül használható értelmesen tartaléknak. viszont a lentebbi csoportokban meg korlátozott a felvásárló piac hozzá, így nem igazán jelent nagy különbséget amikor 2szövi összecsap,hogy az egyiknél van 1mrd tekercs, a másiknál meg "csak" 10millió... mert a piac többi szegmense nem tudja kiszolgálni ezt. gondolok itt a nyersi és a kati piacra. Egység felvitel nélkül nem sokat ér el vele.