Quote:
Originally Posted by Tsobi
Milyen követelményeket lehetne támasztani? Eltöltött kör? Eltöltött topkör? Hektárszám? Ütött hektárszám?
|
Nem gondolkoztam a megvalósításon. Nekem mindegy milyen feltételek lennének dolgozzátok ki ti, nem miattam érné meg bevezetni, hanem azok miatt akik a szemikért forognak és tartanak az 1A-ban egy alibiorit ami nyilván elf...
Érdemes lenne olyat ami mondjuk 4000 körönként adna új szemit ha ügyes vagy, hogy ne érje meg körbeszaladgálni csak ezért.
Na egy valami eszembe jutott startpontnak...
A top 4 lenne az alapori. Az lenne a max személyiség alsó határa. Ha fellépsz és 4000 kör múlva megtetted felé az út 1/10-ed részét kapsz egy szemet. Ha 4000 kör múlva ujra megteszed az út 1/10-éd kaphatsz új szemet. DE ha visszaestél az előzőhöz képest elvesztheted amit már megnyertél. Ha 2/10-et haladsz 4000 kör alatt akkor is csak 1-et kaphatsz...
Valami ilyesmire gondoltam. Ha 4000kör alatt megszerzed a szemet és utánna 4000 kör mulva nem szerzel ujat de nem is esel vissza akkor már nem veszítheted el azt amit 4000 körrel korábban szereztél.
Nem tudom érthető e de remélem jól fogalmaztam.