Quote:
Originally Posted by Ati
Teljesen. Az egyetlen kérésem, hogy az önös érdekek kerüljenek eg ykicsit háttérbe. Most azt látom, hogy nagyon sokan a saját helyzetükön szeretnének változtatni: könnyebb fordulás, ha elf vagyok; ne legyenek elfek, ha ork vagyok; könnyebb flejutási lehetőség, ha most kerültem fel; nehezebb feljutás a többieknek, ha régóta ott vagyok; személyiségszámok szerzésének nehezítése a többieknek, ha nekem sok van; személyiségszámok nehezítése a többieknek, ha esélytelen, hogy én valaha is szerezzek; stb.
Érthető, hogy mindenki a saját helyzetét szeretné megtartani, de azt hiszem, hogy olyan változtatás nem is igazán lesz, ami a helyzetmegtartást komolyabban befolyásolja. Nem lesznek az elfek kiszedve az A-ból, és más játékra kényszerítve; nem lesznek lefordulásra kényszerítve a top országok stb.
|
Na emiatt nem kapcsolódtam be nagyon ebbe a topicba, és hagytam abba az írást a bunkerelf topicban. Egyáltalán nem forgok és a személyiségek sem érdekelnek ezáltal ennek ellenére átlátom a fordulás problémát is azoknál akik forognának. Mivel az ő problémájuk nálunk az 1A-ban "elfmocsár"-ként csapódik le, egyre jobban ugy érzem, hogy a valódi probléma a fordulás.
De nekem is van egy problémám. Az 1A-ban vagyok 7-8 éve és eddig 3x voltam topklán vezére úgy, hogy mindig előlről kezdtem az aljáról. Jó lenne nekem is 4-5 személyiség, de ehhez forognom kellene és ennyire azért nem kell a plusz személyiség. Másnak viszont igen ezért nem végez érdemi játékot az 1A-ban mert csak lépcsőfoknak tekinti.
Mi lenne ha engednénk megszerezni a személyiségeket fordulás nélkül az 1A-ban? Vannak követelmények minden személyiséglépcsőnél, talán ki lehetne alakítani olyan rendszert, hogy az 5.-re való lefordulás nélkül is tudjon valaki személyiséget gyüjteni. Ki tudja talán megszűnne ez a sok fordulnivágyó ori és végre az 1A-ra tudnának koncentrálni.