Quote:
Originally Posted by Reni
Hol írta mennyi ország van még amit támadhatna rajta kívül és hol írta hogy csak őt támadja? Hol írta hogy ő visszahúzódó magatartást mutatott? Nekem abból hogy valaki elmegy szabira nem jön ez le. (pl. aki ma elment szabira előtte szépen levezette hogy fog kicsinálni.) Honnan tudod hogy Pepa levelezett e vele, és ha igen mit, milyen stílusban? Honnan tudod hogy hetekig csak azért azért volt/van ott hogy Pepát figyelje? Egyéb okkal nem is tarztózkodhat 2 körre tőle? Nekem ezek mind nem jöttek le a hozzászólásából. Annyi a nyitott kérdés hogy szerintem ebből megítélni hogy a másik fél korrekt volt vagy nem, lehetetlenség.
|
Konkrétan meg lett mondva, hogy rám várnak. Illetve, hogy egy adott ideig ott lesznek környékemen. Ha nem támadok valakit, akkor az tényleg visszahúzódó, vagy beletörődő ( első). Nem leveleztem vele és ha valaki olvassa a hsz-emiet, akkor Ő nem feltételezi, hogy fenyegetek, opcén kifejezések használok, vagy átkozódom. Egyéb okkal tartózkodott ott, de amint lehetősége volt támadott.
De most már lényegtelen, a dolog megoldódott.