View Single Post
Old 12-01-2009, 17:36
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Reni View Post
Hol írta mennyi ország van még amit támadhatna rajta kívül és hol írta hogy csak őt támadja? Hol írta hogy ő visszahúzódó magatartást mutatott? Nekem abból hogy valaki elmegy szabira nem jön ez le. (pl. aki ma elment szabira előtte szépen levezette hogy fog kicsinálni.) Honnan tudod hogy Pepa levelezett e vele, és ha igen mit, milyen stílusban? Honnan tudod hogy hetekig csak azért azért volt/van ott hogy Pepát figyelje? Egyéb okkal nem is tarztózkodhat 2 körre tőle? Nekem ezek mind nem jöttek le a hozzászólásából. Annyi a nyitott kérdés hogy szerintem ebből megítélni hogy a másik fél korrekt volt vagy nem, lehetetlenség.
Konkrétan meg lett mondva, hogy rám várnak. Illetve, hogy egy adott ideig ott lesznek környékemen. Ha nem támadok valakit, akkor az tényleg visszahúzódó, vagy beletörődő ( első). Nem leveleztem vele és ha valaki olvassa a hsz-emiet, akkor Ő nem feltételezi, hogy fenyegetek, opcén kifejezések használok, vagy átkozódom. Egyéb okkal tartózkodott ott, de amint lehetősége volt támadott.

De most már lényegtelen, a dolog megoldódott.