Thread: Elf mocsár
View Single Post
Old 12-01-2009, 17:09
siQ siQ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Azzal nyújtana többet, hogy akik most az A-ban vannak mert muszály de utálják, nem rontanának az A helyzetén a passzivitásukkal. Mennének a 2/C-be, ők is öt csoportot játszanának végig.
Ezzel, hogy ráfogjuk hogy akkor ez az 5. csoport amit végigjátsznak nincs senkisem előrébb. B-ben ugye 2K kört kell eltölteni, tehát olyan, mintha kétszer végigjátszanád. Minél magasabb hektáron folyik a játék, annál többet számít a pénz. Én A-ban is ezért nem játszom aktivan, mert jól játszani (felszabadultan) topban 8K heki környékén csak pénzből lehet.

Szóval szerintem, ha ez az ötlet meg is valósulna, és létrejönne egy 2/C jelű csoport, valamivel másabbnak kéne lenni, mint a másik 4 csoportnak. Én például bármilyen formában támogatnám azt ha legalább ebben a csoportban normális keretek között szabályozva lenne a pénzmennyiség, nem lehetne felhozni ide végtelen mennyiségű tekercset és készpénzt. Úgy egyáltalán meg lenne oldva (nyilván megbeszélés tárgya hogy meg lehet-e egyáltalán oldani értelmesen), hogy ez a csoport valamilyen szinten tényleg a játékosok pénz független tudását hozná ki.
Reply With Quote
Sponsored Links