Quote:
Originally Posted by Remedy
Nem mindenki maszik fel par ezer koronkent A-ba a topba, barmit is talalsz ki. Van aki egyszeruen keptelen napi 18 oraban a gepnel lenni, A-hoz pedig az kell, ha folyamatosan ujra es ujra fel akarsz jutni a topba.
Max ugy tudod megkonnyiteni, hogy csinalsz egy "keruljek a topba" gombot.
Nem ertem, miert kellene bantani mar megint a B-bol fordulokat...
Ha konnyiteni akartok, egyszeruen az A-s fordulasi felteteleket konnyitsetek, de ne annyira, hogy a kek szamnak mar semmi erteke ne legyen. (ez nem konnyu feladat)
Igazabol, szerintem minden jo ugy, ahogy van.
Az A csoport a jatek teteje. Nem feltetlen erzem azt, hogy trivialisan mindenkinek azonnal 1000 kor alatt teljesitenie kellene, elso A-s jateka soran...
A tobbieknek meg nem okoz gondot jelenleg sem, szerintem...
|
Remedy most felvázolom, hogy miért is nem jó ez úgy ahogy van.Mindig mindenki azon sír hogy jaj ha valamit változtatunk A ban akkor a kis kék szám már elveszti az értékét.Szerinted melyik kerül több melóba:
1 eset) Hamarább halottál a hódítóról mint mások, minden csoportot megmásztál 1000 kör alatt, aztán az1/A ban felütötted magad/felfedeztél (1 évvel ezelőtt) 5000 hektárig és közben a ből fordultál.Közben ahogy telt az idő mindig annyit fedeztél hogy benne legyél a top 30 ban, és ezután így oszcillálsz körbe körbe a másik országoddal, és így (ha az A -s országodon kívül csak 1 országod van) akkor 5000 körönként van egy új személyiséged.
2 eset) Fellépsz 1/A ig ideális esetben 4000 kör alatt.Ahol azzal találod szemben magadat hogy 7500 hektárig kell növeld az országod területét az olyan elfek miatt akik b-ből forognak a másik országukkal.Nos ezt a 7500 hektárt megszerezni.Ezt fedezéssel majdhogynem lehetetlen ha valaki nem húz fentről.Ütéssel meg amiatt nem lehet mert a betonelfeket beverni csak nagyon extrém orképlistával lehet.
Szerintem a megoldás az lehet, amit már többször beírtam de senki sem méltatta válaszra hogy: AZ 1/A ban lévő országod segítségével csak egy darab 2/B - s országot tudjál fordítani.Aztán ha megint B ből akarsz fordulni akkor nem fordulhatsz, csak A ból.Aki A ban akar játszani az játszon A ban aki személyiséget akar az forogjon ne csak B -ből hanem A - ból is.Persze nem kötelező ha valaki A ban akar játszani tegye azt de akkor ne növelje a személyiségei számát 5000 körönként.Mert emiatt veszti el a kék szám az érvényességét.És emiatt nemfordulnak az inaktív elf országok a top 30 ból.