Thread: Elf mocsár
View Single Post
Old 12-01-2009, 10:26
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csabi View Post
5000 hektárnak a 25%-a 1250, kicsit félreérthető, h 25%ról beszélsz, pár sorral lejjebb pedig kerek 26%ot írsz!!
ez az elf is ház hiányos. de sebaj, tételezzük fel, h a vele játszó játékos minden körben ott tud lenni és intézőben cserélget. ezzel nincs semmi gond, hiszen köztudott, h minden elf mindig online, de hogy még a saját fogyasztását se termelje meg ezek mellé, nemhogy etessen egy orkot, vagy esetleg egy gnómot... milyen lenne, ha ki lenne élezve?

szerintetek hány ilyen rohangál A-ban?
Ha jól számolom, akkor 5 ház hiánya van, illetve kb 2600 kaja mínusz... gyakorlatilag önellátó, és normálisan működő ország... mint Zoli írta: a teljesség igénye nélkül. Egy példa után hozott hasraütésből egy konkrét esetet. "De sebaj."

djibron : Ha elolvasod amit írtam, akkor láthatod, hogy nem a változtatások ellen vagyok, hanem egy a jelenleginél is erősebb negatív hatást eredményező változtatás ellen -ezt magyaráztam meg.

Igazából azt nem értem, hogy a mostani helyzet elsősorban az elfeknek fog igen erős problémát okozni a nem túl távoli jövőben, mégis az elffel játszók zárkóznak el legmerevebben a változtatás gondolatától.
Az pedig tényleg abszurd, hogy orkon kívül szinte művészet ütni.