Thread: Elf mocsár
View Single Post
Old 12-01-2009, 10:10
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Nem mindenki maszik fel par ezer koronkent A-ba a topba, barmit is talalsz ki. Van aki egyszeruen keptelen napi 18 oraban a gepnel lenni, A-hoz pedig az kell, ha folyamatosan ujra es ujra fel akarsz jutni a topba.

Max ugy tudod megkonnyiteni, hogy csinalsz egy "keruljek a topba" gombot.

Nem ertem, miert kellene bantani mar megint a B-bol fordulokat...

Ha konnyiteni akartok, egyszeruen az A-s fordulasi felteteleket konnyitsetek, de ne annyira, hogy a kek szamnak mar semmi erteke ne legyen. (ez nem konnyu feladat)

Az A csoport a jatek teteje. Nem feltetlen erzem azt, hogy trivialisan mindenkinek azonnal 1000 kor alatt teljesitenie kellene, elso A-s jateka soran...

A tobbieknek meg nem okoz gondot jelenleg sem, szerintem...
Ezekkel mind soronként egyetértek, ezt emelném ki:

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Igazabol, szerintem minden jo ugy, ahogy van.
Én is erre a következtetésre jutottam, igazából az eddig elhangzó ötletek (pl. elfek könnyebb betüthetősége, ne mindenki számolódjon bele a topba, emeljük a B-s lépőhatárt) vagy rendszeridegenek voltak úgymond, vagy borították volna a játékmenetet valakinek a határozott kárára.
Viszont Gyula ötlete egészen innovatív, mert nem az A-s vagy B-s szabályok piszkálásával oldaná meg a helyzetet. Igen, azt szerintem kár tagadni, hogy helyzet az van, eddig 68% szavazott erre, és bár nem reprezentatív feltétlen, de nagyjából tükrözheti, hogy az emberek milyennek érzik a játékot.
Biztosan lehet finomítani a 2/C-s ötleten, és kell is, de "megér egy misét" mindenképp.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote