Thread: Elf mocsár
View Single Post
Old 12-01-2009, 04:07
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Északföld View Post
Ezt tessék átgondolni, nem csak elfek meg orkok vannak az 1/A-ban, illetve mostmár túlnyomó részt igen, pont ez miatt a betonosítás miatt.
én inkább úgy látom, hogy épp azért van ennyi elf, mert ilyen elborult éplistákkal mászkálnak az orkok és nincs esély máshogy védeni őket. Egyénire gondoltam elsődlegesen és pl. egy tudós, tábornok orkra

személy szerint, engem ez is motivált, pedig van olyan faj, amit nagyon szeretek, de azzal nem lettem volna más, mint boxzsák

u.i.: Örülnék egyszer egy olyan összehasonlításnak is, ahol nem csak az "elf oldal" van kitárgyalva, hanem a "másik oldal" is, így lenne korrekt a dolog. szvsz

más: én elfel nem fogok hiénázni, mert rangomom alulinak tartom, plusz alapesetben, ha van is időm játszani, akkor hadis vagyok. Ezért is fura, hogy most egy elfel kell "nyomulnom". Hiénázni nem fogok, ha így sosem érek a topba, akkor nem fogok, nem életcélom, anarchban van elég többszemes orim.
Ha netán jönnének felém és úgy ítélem meg, hogy nem tudnám fogni, de szembe menetel is kétséges, nem fogok neki állni szórakozni az orkkal, hogy lerengetem, meg szétgyújtom. Minek? ilyen kicsinyes "bosszúk" nem vezérelnek. Aki bejön, vigye a földet békével. Így jártam. Tolik is csak azért vannak, hogy kajáljanak, gondolom a semmittevésbe már megőszültek.

Last edited by Hex; 12-01-2009 at 05:23..
Reply With Quote