Már ha itt vagy Dus!
Quote:
Originally Posted by Dus
Pl. nem rég találkoztam egy kékszámosokkal teli szövivel, ami nagyon nem tudná beütni, a törpjüket meg vígan lehetne tekercsre lopni pl. 
|
folytatnám az erre reagálást itt, hogy ne offoljam szét a topikot.
Hidd el, ha most lopnád a szövetségesemet, akkor nem lenne sokáig annyi földed, amennyi. Akkor nem volt kedvem ismerőst betámadni, ezért is írtam az üzenetet. Már a válaszod is, amit a levélre írtál lekezelő volt. Olyan, mintha valami istentudja milyen játéktudornak éreznéd magad a játékban. Kezd kicsit elszaladni veled a ló. Hidd el, annyi tartalékkal, nem tartott volna sokáig egy kis átépülés. Tudod, ilyen ez a játék...
Sajnos az utóbbi időben a stílusod teljesen elfordult, nem ilyen volt. Folyamatosan kötekszel az emberekkel, és gyakran magad elleni sértésnek veszed egy másik ember véleményét, és így nem éppen kedvesen, már-már bicskanyitogató stílusban írsz.
Remélem megpróbálsz változtatni rajta, mert lehet, hogy nem barátokat fogsz találni. Spec én mindig gondolkodok, hogy ki az, akit felvennék A-ban a klánomba... téged már nem, régen volt olyan idő, amikor megtettem volna.