View Single Post
Old 11-30-2009, 15:19
Reni Reni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Az, hogy van sok-sok más ország, amit támadhatna, és hetekig csak azért van ott és figyel, hogy betámadjon, holott pontosan lehet látni, hogy nagyon visszahúzódik a védekező fél ... De az inkorrektség elég szubjektív, szóval teljesen feleslegesen tetted fel a kérdést.

Arról pedig, hogy mit mer, semmi szó nem esett, úgyhogy azt ne keverd ide.

A dühöngést én sem értem, sokkal inkább látszik egy kérdésnek, és nem dühöngésnek. De ez is egyéni, hogy ki minek nézi...

Hol írta mennyi ország van még amit támadhatna rajta kívül és hol írta hogy csak őt támadja? Hol írta hogy ő visszahúzódó magatartást mutatott? Nekem abból hogy valaki elmegy szabira nem jön ez le. (pl. aki ma elment szabira előtte szépen levezette hogy fog kicsinálni.) Honnan tudod hogy Pepa levelezett e vele, és ha igen mit, milyen stílusban? Honnan tudod hogy hetekig csak azért azért volt/van ott hogy Pepát figyelje? Egyéb okkal nem is tarztózkodhat 2 körre tőle? Nekem ezek mind nem jöttek le a hozzászólásából. Annyi a nyitott kérdés hogy szerintem ebből megítélni hogy a másik fél korrekt volt vagy nem, lehetetlenség.
Reply With Quote