Thread: Csillagkapu
View Single Post
Old 11-30-2009, 14:12
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Legalább értsd meg mit nézel
Megértettem hidd el , hogy ez nem a STARGATE .Kinek a pap kinek a paplan, van akinek tetszik ez a barátok közt feeling és van akinek arra a névre , hogy Csillagkapu nem az fog az eszébe jutni, hogy " figyi emlékszel amikor Dr.Rush személyisége milyen fejlödésen ment át míg nagynehezen kinyögi, hogy lila dunsztja sincs az egészhez és nem is akar visszamenni ???,meg emlékszel arra , hogy amikor a csajszi hazament a másik Nö személyébe bújva azt mekkorát szeretkezett a két nö ?,Öh Milyen megható volt, hogy a halálos beteg szenátor feláldozta Magát a többiekért teljesen elérzékenyültem..El is ment pár tucat zsepi..Óhh Milyen drámai is ez a SG-U Istenem miért nem csináltak még több ilyen filmet.."
Szerintem nagyon sok sok rajongónak akinek ha bemutatnád ezt a Filmet Cím nélkül nem hiszem, hogy elsöre a Csillagkapu jutna eszébe, de nem vitatkozom ezen veled Neked tetszik , Én tiszteletben tartom más ember Ízlését....Nekem meg nem tetszik

Csak az a baj, hogy ezt a sorozatot Nem lett volna szabad STARGATE néven kiadni.i lehetett volna akármi a neve csak nem STARGATE...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Blacky For This Useful Post:
Sponsored Links