View Single Post
Old 11-29-2009, 18:11
RicsiPi RicsiPi is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
szóval azt mondod hogy én már ne is akarjak top1 lenni? Mert ha teszem azt lefordulok az ötlet értelmében, és lefordul másik 100ori is, akkor is dönthetek úgy késöbb, hogy be akarom érni Remyéket. Ekkor viszont már nem fordulok A-ból. Ha én így döntök dönthet másik 100ember is így. És ha ez a 100ember felmegy 10-15k hekire máris megint messze lesz a top. Hisz a helyek egy része elöbb utóbb újra eltávolodik.

Vagy akkor már senki ne akarja befogni az első helyen ácsorgókat?
Miért ne lehetnél top1!? Gondolom nem felfedezve akarod utolérni Remyéket... hanem aktív játékkal és ilyenkor bármeddig maradhatsz az 1A-ban, a többi országoddal meg foroghatsz B-ből.

Másrészről meg az arányok sztem teljesen mások: sokkal több ország dönt majd a lefordulás mellett, mint hogy hirtelen átváltana az eddigi defenzív játékról aktívra. Szerintem nagyjából állandó az aktív A-sok létszáma, a top határat ők nem fogják megemelni, inkább az hogy mostanában mindenki állandó A-s lakos akar lenni. (a top30-ba meg ugye nem fér bele mindenki) És ha nincs aki megemelje a top határat, akkor azzal mindenki jól jár.
Reply With Quote