View Single Post
Old 11-29-2009, 13:54
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Nekem a legnagyobb ellenérvem, hogy a termelő országok hogyan lesznek megvédve...
De ne a 40-15-ös törpével gyere, mert lehet bármilyen a törpe, akkor is átüthető, Te is tudod.
Ha meg nem üthető át, akkor az már nem is termelő...
Azt írod 13% bánya sok, akkor egy termelő a te gondolatmenetedben hány% termőéppel járkál? (kovácsot is számold bele)
A cél a termelők kiszedése? Ezzel vajon ki fog jól járni?
Köszönöm!
Én megpróbálok türelmes lenni, de cserébe légy oly jó és képzeld el a dolgot oda-vissza. Sztem ha egy orknak ki kell támadnia 90% barakkal akkor az elég sebezhető ország lesz. Ha ezt az orit nem tudja visszakísérni vagy megfogni egy törpe akkor az milyen törpe már?

Srácok, csajok!
NEMÁR, hogy a törpét féltsétek! Az orkokat féltsétek egymástól ÉS A TERMELŐ TÖRPÉTŐL!!!

Örüljenek a TERMELŐK, hogy beverhetik a lovasokkal felszerelt orkokat és lehet ujra kedvezményest felfedezni. Komolyan nagyon bánt, hogy semmi olyat nem láttok ki a javaslatból ami a lényege! Gyerekek ezzel a támadási formával végre üthet törpe is orkot vagy mást. Próbáljatok meg ti is picit kinyítni az ajtót a lehetőségek felmérésének!

Hihetetlen, hogy egyéniben meg tudjátok védeni és részklán ellen aggódtok?

Az egyéni és a részklános támadási formák között szélső esetben (ork tábornok támadónál) -50% támadóerő különbség van és ennek ellenére a termelők féltése a legnagyobb probléma? Komolyan ez nagyon gáz...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to monro For This Useful Post:
Sponsored Links