View Single Post
Old 11-29-2009, 12:45
siQ siQ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Na ezt a gyöngyszemet most olvastam csak. Szintén kapott két pirospontot két népszerű fórumlakótól akikre sajnos "hallgat" pár néhaidetévedő...

Siq ha egy törpének az 1A-ban nincs ennyi barakja-tornya akkor fel sem jut 4000 hektár fölé... Szétcsapják egyéniben mielött el tudna indítani egy felfedezést. Kb ilyen az a felépítés amit javasoltam és te ugy érzed, hogy "extrémül kigyúrtam" barakkra. Nem nyitok vitát most épületlistákról de még a 13% bánya is elég sok, arról nem is beszélve hogy fals éplistából kaptad...
Figyu, ez a te javaslatod, nekem meg aggályaim vannak ezzel kapcsolatban. Ha nem tudod elfogadni, hogy fel lehet vetni olyat ami zavar az egészben, akkor miért inditassz témát?

Csak számomra ez amit neked a ,bármilyen ország elérthető lesz, jelent azt jelenti, hogy a gyengébbeket akarod lecsapni kláncsatával. Rendben van, hogy egyéniben valakit lecsapnak. csapják 1v1-ben azért van ott. De a klánok nem azért vannak, mert egy csapatot alkotnak, akik kiegészitik egymást? De a részklán csata ebbe belenyúlna, mert hiába tartom az Elfeket a klánban, ha nem képesek megvédeni a többi országot, mert részklánnal kikerülhető, hogy beleszámolódjanak a védőértékbe.

Maga az ötlet tetszik, hogy lehessen ütni részklánnal, de hogy a támadó választja a támadó részklánt, és tetszólegesen alakitott védőlkánt is azt egyelőre kicsit erősnek érzem. De folyamatosan olvasom a hozzászólásokat, lehet hogy rájövök, hogy miért is jó ez egy idő után.

Last edited by siQ; 11-29-2009 at 12:47..
Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to siQ For This Useful Post: