Quote:
Originally Posted by LiverPool
nem erre gondoltam
de amíg nem kezdett újra játszani A, addig nem volt ennyire fontos a dolog...
de ezzel a személyes részt zárjuk le...
ha nem a termelők végét fogja számomra ez a dolog jelenteni, máris támogatom...
és itt nem csak a saját klánom érdekeit nézem, amikor úgy látom, hogy a termelésnek annyi lesz, ha ez bejön...
vagy én látom rosszul?
|
Tévedsz. Félévente amikor megjelent a fórumon, mindig előszedte a témát

csak most vannak olyan komolyabb fejlesztések, amikor 1x esélyesnek is látja a dolgot
nekem még vannak agályaim a témával kapcsolatban, bár tetszik az alapötlet.
a klán maluszokat én is alkalmaznám. az okés,hogy a részklán létszámának a különbsége számitson. de úgy vélem,hogy a méret maluszt is bekéne hozni, persze azt is csak a 2részklánra értve.
tulajdonképpen ugyanazok a klánok csatázhatnának ezután is mint eddig nagytöbbségében, annyi különbséggel,hogy a célpont klán is kitudja őket rakosgatni.Ez is volt az elsődleges cél anno, ha jól tom,hogy ne legyen olyan,hogy A klán kidobálva a tagokat rá tud állni B klánra bármikor,de B nemtudja A-t támadni.
illetve az ujonnan feljövöknek is előnyős, mert nem kell a leadással számolni a kevesebb top kör miatt. a nagyobbaknak meg azért elég nagy kárpótlás és előny marad cserébe, hogy nem kell kilépniük, hanem ott marad a klán, és nagyobb kp készlettel tudnak akár gazdálkodni a védésre/szembemenentelre,mintha szétváltak volna,több a piacuk, felméregetni tudnak stb.
Ami sztem még mindenképpen vitát képezhet: az a nyereség.
Én nem adnék neki akkora hasznot mint a klántámadásra, viszont nagyobbat mint egyénire. És ha ez így lehetne, akkor az a 20% máris sok.