Thread: Csillagkapu
View Single Post
Old 11-28-2009, 23:12
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
Szerintem meg nyugodtan lehetett volna ezt a szálat úgy is csinálni , hogy mondjuk itt teremnek az Ös ürhajón szépen felefedezik, megpróbálják a rendszereket életre kelteni, azt azért a 9. részre uram bocsá tudják irányítani azt a nyavajás Ős-űrhajót

legalább idáig eljutottak volna vagy valami...DE semmi csak a Dög unalom ezerrel..Vagy legalább ha már vissza vissza térnek a földre más agyával akkor legalább a Földi tudósok csináltak volna már valamit hiszen azért csak maradt valami Atlantiszról, mert azt már egy kicsit felfedezték nem ???? vagy valami ..mert azt aláírom , hogy nekik nincs energiájuk, DE ha már a kövekkel mászkálnak a földre akkor a doki csak el tudná mondani vagy a kis srác a hajó csillagkapujának a koordinátáit nem ???

Azt csak tudnák azt tárcsázni akár az ATLANtiszról vagy mittudomén csak legyen már valami..

most 4 hónapig semmi remélem átgondolják az írók a továbbiakat...

mert kb így tünt el a süllyesztöbe a babylon 5 folytatása is egy évad után a Crusader is....sajna..
Legalább értsd meg mit nézel a tejútban és a pegazusban 1-etlen 1 olyan bolygót találtak ami rendelkezett azzal a felépitéssel, amiből kitudtak nyerni akkora,viszonylag stabil, energiát, amivel tárcsázható egy hajó, ami több 1000x messzebb van mint atlantis volt... innen indult az egész, de ez sajnálatos módon felrobbant, szal a föld nem tudja tárcsázni a Destiny-t amig nincs ilyen energia forrásuk. a 9ékzárat pedig tudják, de nem kell semmit megtudniuk... Furcsa is lett volna,ha egy nem erre kiképzett kutató csapat 2-3rész alatt átveszi a hajó felett az uralmat arról nem beszélve, hogy egy kód védi a főbb rendszereket, ami sztem teljesen logikus, egy olyan hajónál, ami legénység nélkül indult el... Nekem pl még mindig tetszik, bár néhány jelenet tényleg túlzás volt. Sőt teljes respect a flogging molly számért a rész elején. Nekem az is tetszik, hogy több hangsúlyt kapnak a karakterek,mint egy nagy főszáll. végre nem az a roham tempó. Nem csak abból egy sci-fi sorozat, hogy minden részben az ellenséget gyapjuk. minden rész vmi történetet mesél el, és folyamatosan fedezik fel a hajót.

Ha az lett volna hogy 2-3rész után ide-oda repdesnek a hajóval, akkor tuti nem nézném így hogy a hajó irányitja őket, sokkal nagyobb szerepet kap a Csillagkapu. és sztem az évad második felében sokkal több bolygójárás lesz, amit ezzel elakartak érni,hogy fokozatosan bemutatják és felépitik a karaktereket, sztem sikerült.

Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post: