View Single Post
Old 11-28-2009, 15:25
siQ siQ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Szerintem gondold végig milyen előnyöket hozna...
- elérhetetlen orik elérése
- extrém termelők kiiktatása
- nagyobb klánok támadhatósága
- tagkidobás nélküli klántámadás lehetősége
- nem lehet elmenekülni a körönkénti klánlista frissítés miatt

Aztán azt, hogy milyen hátulütője lenne (ami jelenleg nincs a játékban)
- nagyobb klánok tagkidobás nélkül támadhatnak kisebbet 20% maluszért cserébe, DE a visszatámadhatóság veszélyével
- nem lehet elmenekülni a körönkénti klánlista frissítés miatt

Ha ezeket mérlegre teszed sztem nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy támogatni fogod
Szerintem ebben az a ferdítés, hogy nem cska az extrém termelőket fogod tudni megütni. Nem vagoyk teljesen otthon A-ban, de megpróbálok egy lehetőleg jó példát mondani.
Szövi A: 2Törpe- többi: Elf, gnóm,Ork
Szövi B nem nézni jó szemmel a 2 törpét mert hude termelnek, pedig nem is extrém temelők, de van mondjuk 15-15% bányájuk.
SzöviB megalakul csak erre a célra hogy leszedjék A Törpéit. Tehát csak Orkok és Elfek vannak benne.
Megy a hadüzi. A nyilván védekezik, de azért lássuk be hogy bányákat lebontani emiatt.. ráadásul mindet.. akkor értelme nem lenne a Törpének.
Full barakkos Orkok simán átütik a 2Törpével felálló részklánt. az se érdekli őket, ha egyszer visszajönnek.. amennyi földet vittek anynit buktak, de A klánnak a Törpéi bukták a nagyot (a klán termelése).

Nem tudom át jött-e amire célozni szeretnék ezzel, de szerintem itt van a buktatója az egésznek, amit már valaki talán írt. A Törpék magas területen meghalnak.
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to siQ For This Useful Post: