Thread: Elf mocsár
View Single Post
Old 11-28-2009, 15:07
siQ siQ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Biztosan változtatna rajta, ugyanakkor nem azért feltétel az A-s ori a B-s forduláshoz, hogy biztos legyen, hogy minden szinten megállta a helyét már a játékos, hanem, hogy amikor fordulni akar, akkor is megállja-e éppen
Szerintem alap, hogy nem foroghatsz többszemes orival csak azért, mert egyszer véletlen valamikor régen B-ből max hekivel fellépve alapból az A top30ba kerültél. Persze lehet ennél nehezebben érted el, de az, hogy fordulhass, szerintem jó ha ahhoz van kötve, hogy éppen ott is vagy-e, azaz az időpillanatban is érdemes vagy-e rá, hogy kapj újabb szemcsit. Ezen szerintem nem érdemes változtatni, akkor se ha kevesebb elf lesz tőle A-ban.
Ettől függetlenül, szerintem emiatt alakult ki a torlódás. Nem poénból van nekem sem ott egy Elf-em, amivel fedezésen kivül nem sok mást csinálok jelenleg (régebben egyéniben ütöttem vele párat). És nem hiszem hogy ez döntené el értelmesen, hogy érdemes vagyok egy új személyiségre, hogy A-ban meddig vagyok képes top-ban maradni. Akkor változtatni kéne az Aából fordulóképes ország jellemzőit.
pl: top40% 1000körig, de ha kiesel sem kopik le, + sikeres klánütésben való részvételek x darab, vagy sikeres egyéni ütés x darab.

Hogy aki mondjuk szeret harcolni alul de kevésbé fedezni annak is legyen valami alternativája. Nem mindenki szeretek mállás orikkal harcolgatni. Biztos ki lehetne találni olyat, ami A-t is élénkitené, és a fedező Elf helyett is alternativa lenne.
Reply With Quote