View Single Post
Old 11-28-2009, 09:54
Dynosaur Dynosaur is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
ha olvastál volna, tudnád hogy ezt úgy se választaná az elf, attól hogy ennyi embernek nem tetszik, még nem kellene elpoénkodnod az egészet, csak azért hogy több legyen a hsz számod
OFF:

végigolvastam, hidd el... nem igazán érdekel a HSZ számom... ha azért irogatnék, akkor az összes topicba naponta benyomnék vagy 2 hszt valami semmiségről...

ON:

mellesleg az alapfelvetés is úgy szól, hogy hulláknak. Pont ezért az a neve, hogy lich. A litch ha nem tévedek valami élőhalott varázsló, boszorkány-t jelent. Szerinted az elfekkel ez mennyire illene össze?

Quote:
Originally Posted by Fajok súgó, elf
Békeszerető népek, idejüket sokkal szívesebben töltik az erdőben sétálgatva, mint a harctéren.
még a gondolat is nevettet...

Quote:
Originally Posted by szinkoly View Post
Én úgy voltam vele, hogy a felvetés önmagában érdekes, de alapvetően elvetendő (bocs), mert le lett fektetve a hullás topikokban, hogy márpedig soha nem fog se varázsolni, se tolvajkodni az élőhalott, amivel én egyet is értek, legalább egy másik játékmódot, játékstílust is ad a faj a játékosoknak, akik választják. (És többen is fogják szerintem, a leendő erősítés után). Így egy olyan változás, ami ezt megváltoztatná, szerintem nem jó ötlet.
teljesen egyetértek... és itt jön az, amit nem értek. alapból el van vetve... minek róla tovább beszélni?
Reply With Quote