Thread: Elf mocsár
View Single Post
Old 11-28-2009, 06:39
Takanohana Takanohana is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
De igazándiból ez a hozzáállás a rossz,hogy nem akarsz onnan lefordulni, de mégis fordulni akarsz. minél többen gondolkodtok így, annál lehetetlenebb lesz feljutni, és nem nektek, hanem azoknak akik most jutnak fel A-ba... ha a 80% lefordult volna azoknak aki így gondolkodik, máris nem itt tartana a top határ, hanem még mindig 4-5k között, ami bőven befedezhető 1k kör alatt napi 1-2belépéssel... mert mindenki csak úgy áll hozzá, hogy "nem az én orimon múlik" de ha ezt már 200an mondják az már az A-nak majdnem az 1/3-a.
Lehet, hogy nem jött át teljesen, amit írtam. Én igenis mihamarabb le akartam fordulni. De most 2550 kör után 2600 hekin vagyok, szerinted mikorra érem el a topot, mikorra tudnék fordulni? Ha elérem ebben az életben végre, ne csodálkozz, ha nem akarok majd újból nekivágni, inkább másik országokkal forgok. Ez nem csak hozzáállás kérdése. Ha könnyebb lenne lefordulni A-ból, nem haboznék. Tudod én élvezem ezt a játékot, mármint a tényleges játékot, nem a tamagocsizást, sokkal jobban érzem magam az összes többi szinten, mint A-ban. Ott tudok játszani, itt nem. Itt vagy a pofonokat kapom, vagy csücsülök a mocsárban, nekem ez a két választásom az A-ban. Lehet, érdemes lenne egy olyan szavazást kiírni, hányan fordulnának le A-ból, ha egyszeri alkalommal (csak most, csak nálunk) minden követelmény nélkül megtehetnék. Én biztosan benne lennék. A-nak meg jót tenne, eltűnne a sok "kényszerelf" egy része.

Ja, wap-om nincs, céges a telefonom... ez eleve elveszi minden értelmes klán kedvét
Reply With Quote