Quote:
Originally Posted by Andrew
Most belegondoltam egy kicsit... Ha lefordulnának onnan azok az orik, oké, hogy lejjebb kerülne a top30, viszont akkor lenne egy HATALMAS szakadék is a top, és a többiek között. Ami annak a hibája, hogy régen olcsó volt a felfedezés.
Ennek a megoldására viszont lenne egy ötletem, ami tudom, hogy sokaknak nem tetszene, pedig nem változtatna az erőviszonyokon - csak nem tudnának néhányan gyönyörködni, hogy hány csillióbillió hekis az orijuk 
Az A-ban lévő teljes földmennyiség megfelezése. Egyedül az újonnan fellépőknél lenne érezhető a különbség, mert ők kerülnének sokkal magasabbra, mint azok, akik régebben léptek föl. Mondjuk ezt is lehetne orvosolni, hogy ideiglenesen kevesebb földet lehetne fölvinni A-ba.
|
Tévedsz. nagyon nagyott

ha egy picit is ismernéd az A-s orikat, és múltjukat, akkor rájönnél, hogy a Bigeseken és a 2 pannonos orikn kivül nincs olyan ország a "nagyok" között aki az olcsó fedezésnél mászott volna oda fel, de ha jól tom, a legtöbbjük sem fedezve jutott idáig. sőt a legdrágább fedezés közepette kezdtük meg a felmászást. úgyhogy légyszives ne beszélj marhaságokat. a jelenlegi fedezési és klánbelépési szabállyal kb 2-3hónap alatt megszünne a helyükön a lyuk.