Thread: Elf mocsár
View Single Post
Old 11-28-2009, 02:23
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Takanohana View Post
Amikor A-ba felléptem, hadi gnóm lettem, ütöttem, és ütöttek. Túl sok időm nincs a játékra, komoly klán nem fogadott be, mert az állandó jelenlét feltétel volt. Hamar kiderült, hogy így nem haladok. Láttam a hirdetésekben, hogy törpe kelendő, újráztam, és beléptem klánba törpeként. A klán haladgatott, engem meg egyéniben beütöttek időnként. Hiába vágott vissza hadis társam, a föld ezzel nem jött vissza hozzám. Erősítettem a védelmet, de kellett a fegyver is, a nyers is a többieknek... Következő újrázásom óta elf vagyok, egyfős klánban. Lassan haladok, de biztosan. Azóta nem ütött be senki. A top borzasztó messze van, de most érzem először, hogy elérhető, csak idő kérdése.

És még valami. Fellépéskor az volt a tervem, hogy gyorsan lefordulok. Nincs még kék számom, szeretnék. Most már inkább azt gondolom, hogy ha egyszer fel tudok mászni, és meg tudok ragadni a topban, inkább másik országokkal forgok.

Csak azért írtam ezt le, hogy a régóta játszó vérprofi játékosok értsék azok hozzáállását, akik szeretnek játszani, de nincs túl sok idejük és nincs kisujjukban a játék minden csínja-bínja.
Rossz helyen keresgéltél nálunk van 1-2 ori, aki hogy mondjam elég ritkásan lép be magától Nálunk is van 2-3ember aki vmilyen uton módon mindig gép közelben van, a többiek meg mozgosithatók. lényegében ha másról nem is wapról belépünk. nekem is volt időszak az elmúlt hónapokban, hogy 3naponta néztem be, illetve amikor szóltak
Nem az elffel van a gond, mert ha nem tudsz géphez kerülni, akkor tényleg kevesen foglalkoznak veled.
De igazándiból ez a hozzáállás a rossz,hogy nem akarsz onnan lefordulni, de mégis fordulni akarsz. minél többen gondolkodtok így, annál lehetetlenebb lesz feljutni, és nem nektek, hanem azoknak akik most jutnak fel A-ba... ha a 80% lefordult volna azoknak aki így gondolkodik, máris nem itt tartana a top határ, hanem még mindig 4-5k között, ami bőven befedezhető 1k kör alatt napi 1-2belépéssel... mert mindenki csak úgy áll hozzá, hogy "nem az én orimon múlik" de ha ezt már 200an mondják az már az A-nak majdnem az 1/3-a.
Nekem nem sok érdekem füződik az elf mocsár eltünéséhez, bőségesen felettük vagyok, és még védi is a poponkat, mert lelassitja a feltörekvő klánokat... Viszont amiatt mégis csak problémának érzem, hogy a friss fellépőket szivatják ezzel a magas toppal, te pontosan a sajátbörödön érzed ezt. amúgy meg egy jó elf elfér bármelyik nagy klánban, valakinek etetni kell a nagy orkokat

Reply With Quote