View Single Post
Old 11-27-2009, 21:27
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Ez off, de rosszul tudod. A nullák levagdosása csak optikai tuning, igazán a kezelhetőség miatt jó, az inflációs folyamatokhoz viszont semmi köze
De ez tényleg off, és nincs is köze a javaslatodhoz, csak gondoltam reagálok rá, hogy ne élj tévedésben
Persze, az inflációt nem változtatja meg, csak nem kell 4 nullával nagyobb számokkal dolgozni. Rosszul fogalmaztam Jobban belegondolva van hozzá köze, mert valami oka kell, hogy legyen, hogy annyira elértéktelenedett a pénz - és ez az infláció.
Viszont itt sem változtatna az orik egymáshoz viszonyított erején. Annyi lenne a változás, hogy könnyebben be lehetne érni a régóta játszó orikat - ami elsőre ugye önzőn hangzana, csak azt felejtik el sokan, hogy régen milyen olcsó volt fedezni, és ezért fordulhatott elő, hogy ilyen sok ország jutott fel nagyon nagy magasságokba.

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
attól, hogy csóró vagyok A-ban és nincs tartalékom, attól még elég hülye ötletnek tartom, hogy az orik vagyonát megfelezd azért nem vagyok ennyire irígy
Ha a föld feleződne, jogos lenne, hogy az eddig a nagyobb földön megtermelt javak is felére csökkenjenek. De ettől még egy picit sem lennél csóróbb a többieknél, mert nekik is ugyan úgy feleződne minden.
Miért lenne ez irigység? Csak egy kisebb számot látnál, de ugyanannyit tudnál belőle építkezni a területedhez mérve.

Másik dolog: nekem nem az a célom, hogy ezt bevezessék, csak kíváncsi vagyok, hogy miben változna a helyzet, de erre még senki sem válaszolt
Én gondolkodtam, ami még egyszerűsödne, az a topba fedezés - kb addig 'egyszerűsödne', mint pár évvel ezelőtt. De könnyebb ettől sem biztos, hogy lenne, mert nem lenne több tophely.

Last edited by Andrew; 11-27-2009 at 21:42..
Reply With Quote
Sponsored Links