View Single Post
Old 11-27-2009, 20:28
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by RicsiPi View Post
Sztem is hiába lesz 3k kör a B-ban, attól még az inaktív elfek továbbra is a biztos ücsörgést választják majd.

Talán ez járható út, amit írtál, hogy szét kellene választani azokat akik hosszú távon vannak 1A-ban és akik csak fordulni szeretnének. Az önkéntes bejelölés nem jó, mivel ha mindenki bejelöli akkor 0 heki lesz a top határa.

Egy kicsit módosítottam az ötletedet. A hódító rendszere számolná ki, hogy aktív A-s játékos vagy-e vagy sem. Az számítana aktív játékosnak akinek a legutolsó sikeres kláncsatája kevesebb, mint X kör ideje volt. És B-ből csak az fordulhatna, akinek van A-ban aktív országa.

Tehát a B-ből forgás feltétele lenne, hogy legyen aktív A-s országod, végül is a B-ből forgás azért lett bevezetve, hogy akik hosszú távon szeretnének A-ban tartózkodni, azok is játszhassanak több országgal.

Egyelőre csak az ötletet vetem fel, hogy elfogadható-e!? Mert van itt sok részletkérdés: csak kláncsata számít, vagy egyéni is. Csak a támadó-kláncsata számít, vagy bármilyen kláncsata -- mivel az elf szövik is tudnak védeni. X értéke...

Már látom előre mit fogok kapni az inaktív elfektől, de nekem ez ennyit megér, ha normalizálódik a top határa...
egy személyes klán vagyok, elf. Hogy üssek szerinted? hiénázni nem fogok, akkor inkább sosem kell egy hülye kettes normálban
Reply With Quote